Avocat Andreea Ceauș

Telefon: 0751.552.848

E-mail: avocat@andreeaceaus.com

Cabinet de avocat – Ceauș Andreea-Elena

Telefon: 0751.552.848

Despre mine

Sunt avocat în Baroul București. Am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității din București și, tot aici, am urmat și studiile de master, programul „Științe penale”. Trecând de la pregătirea academică la experiența dobândită ca avocat, menționez că am oferit asistență juridică în următoarele Arii de practică: Drept penal; Drept societar și comercial; Drept contravențional; Executare silită; Dreptul familiei; Dreptul muncii; IT & Media; Sănătate/Domeniul farmaceutic etc.

VALORI
Iubesc și respect profesia de avocat. Mulțumirea pe care o văd pe chipul clienților, încrederea cu care aceștia revin atunci când au o problemă, sentimentul lucrului „bine făcut”, toate acestea reprezintă sursa mea de energie în practicarea acestei profesii.
Activitatea mea zilnică e ghidată de Respect, Corectitudine, Pasiune, Responsabilitate, Competență.

CUM LUCREZ?
Vom avea o primă discuție în care dumneavoastră îmi veți prezenta situația cu care vă confruntați. Aceasta poate avea loc în cadrul unei întâlniri fizice sau prin mijloacele de comunicare la distanță (la telefon, prin e-mail sau Whatsapp/Zoom/Skype).
Vă asigur că analizez cu atenție toate informațiile și actele pe care mi le-ați pus la dispoziție. Dacă va fi cazul de informații/documente suplimentare, vi le voi solicita.
Nu ofer soluții standard, ci în urma analizei făcute, voi alege soluția cea mai bună pentru dumneavoastră.
Vă explic într-un limbaj accesibil soluția pentru care am optat și vă prezint toate demersurile pe care le vom face. Întrucât mă interesează să înțelegeți ce urmează să se întâmple în concret în cauza dumneavoastră, în discuțiile pe care le vom avea, voi evita să folosesc un limbaj tehnic, specific discuțiilor dintre profesioniștii dreptului.
Menținem permanent legătura și vă informez în cel mai scurt timp în legătură cu orice modificare/noutate ce a intervenit în legătură cu dosarul dumneavoastră.